неделя, 25 август 2013 г.

плажна

 Пясъкът не става за строежи, но пък само за няколко минути шепата е пълна с дарове.
 Строих ценностите в гривна и подрънкват плажно.

четвъртък, 8 август 2013 г.

тортата

Отдавна изядена е тортата на 6-годишния рожденик. Единственото, което остана е украсата, която отново се състоеше от много балони, естествено къщата на г-н Фредриксън и няколко картонени облака за смекчаване на жегите. 
+ обилно количество свещи и финалния облик на тортата достойно попадаше в категорията "като  коледна елха".

сряда, 7 август 2013 г.

Цвете от тюл

Последният ми работен ден от август, освен събиране на багажи, включваше и занимавка с ето това цвете - допълнение към туту-то. Ето тук има инструкции за направата на не същото, но подобно. Знам, че отдавна преживяха премиерата си из блоговете тези цветя и идват леко банални, но въпреки това ми харесват.
За завършек на цвететО - малко синьо мънисто и син картон, че розовото взе да натъртва (за тези от северна България - накъртва).

четвъртък, 1 август 2013 г.

едно малко туту

Много лесно за направа, бързо получаващо се, няма шиене. Дори всеки с две леви ръце може да се справи с едно туту. И да се кривне с ножицата, последствия няма (де, да беше толкова лесно и с другите дрехи, а?) Сигурно вече не е останал човек, който да не знае как се правят, но за всеки случай слагам произволно взет линк за направата на този приятен аксесоар или дреха, ако може да се брои за такава. Единствената въпросителна, докато сглобявах поличката, се въртеше около това колко е талията на една тримесечна дама, но разбира се, в крайна сматка се ориентирах по дрешката.
Да кажем, че цялата история ми отне около 15 минути, 5 от които - да добавям или да не добавям още парчета.
Изключително ми се искаше да избягам от розовото (не че не го обичам, но е доста банално за бебета), но за пореден път трябваше да се примиря с това, което има в магазините, а не това, което аз искам... Така, че - да живее розовото!

Pin It button on image hover