сряда, 3 юли 2013 г.

Щастливи вишни

В последния ден на юни се занимавах с малък пакет вишни, които така да се каже, спасих от  сигурната им съдба на злощастно хвърлени в кофата. След като няколко дена безуспешно се опитвахме да се справим с тях в офиса, започнаха да дават знаци, че скоро няма да стават. За това в края на седмицата просто взех пакета и реших, че ще ги правя на сладко. Спрях се на първата намерена рецепта, която се оказа безкрайно лесна за изпълнение. Въпреки, че бях си приготвила цели 3 бурканчета (каква оптимистка), на финала вишневото сладко се помести, цифром и словом, в 1 брой бурканче.
Тук искам да спомена, че с голям зор намирам в магазините истински сладка - от плод и захар, за това с най-голямо удоволствие в края на месеца ще го отворя и ще влезе в състава на торта.


5 коментара:

  1. ох ох ох дайте ми лъжичка и няма да остане и трохичка!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Ммммм, как обичам домашно сладко. И аз преди 2 години така започнах, след като с ужас видях че всички сладка имат поне 2 Е-та, с 1 бурканче, а сега имам цял шкаф с дом. сладка.

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам защо не се сещам по-навреме, за да направя от любимите ягоди, например, но ще вкарам правенето на сладко в "задължителната програма" :)

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, че хубаво! Едно от любимите ми сладка! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover