Follow by Email

четвъртък, 20 ноември 2014 г.

"Зелени" спагети

Днес мозъкът ми роди тази рецепта, която е постна и бърза, и вкусна, надявам се.

1. Метнах да се задушат на пара малко броколи, кръгъл зелен боб и спанак (всичко това замразено, което прави нещата много лесни). Количествата - на око.
2. На тигана в същото време загрях зехтин с + няколко слилидки чесън, които се изваждат, след като си пуснат аромата.
3. Към зехтина добавих накълцани на ситно гъби и връзка магданоз. Посолих.
4. След като гъбите се задушат, добавих готовите зелении, половин авокадо на кубчета, смляно но не много на ситно индийско кашу (беше печено и осолено, за това повече сол не сложих). И разбира се, спагетите (пълнозърнести ползвам от доста време - вкъщи никой не е разбрал, че са такива).
5. Който не пости, да слага смело и кашкавалче и вече гарантирам, че ще се получат много добре.

1 коментар:

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover