четвъртък, 30 май 2013 г.

Бързай!

Вчера-следобед, когато спарата на работа поутихна, отново си преговорих, че сме на тържество в градината именно днес, 29-ти, а не в четвъртък, както мозъкът ми упорито продължаваше да си мисли. И подскочих! Букети, госпожи, пък аз не съм готова.
Миналата седмица бях започнала да правя малки картички, точно защото знаех, че тази седмица ще ми е трудно. Картичките бяха полуготови... Единственото успокоение беше, че поне се мъдреха в тефтера ми (прилежно си ги размъквах с мен вече 1 седмица уж да ги оцветя докато сме някъде по пейките или в нас); допълнително някои от елементите се оказаха незалепени и картичките нямаха дупки, съответно не бях си приготвила шнур... Ех, че кеф - в 5 свършвам, в 5 започва тържеството и липсват цветя. В 5 и малко бързо прелетях до съседното магазинче и докато чаках цветята да придобият приличен за подаряване вид, се заех с довършителна работа и дупки. Снимките - пълна импровизация, дори не виждах какво снимам, използвах моментите докато чакахме преминаващ влак и после в движение с колелото... Цяло чудо е, че бурният вятър не погуби нежните цветове, а ние успяхме да пристигнем на време за най-важните танци.


3 коментара:

  1. Браво! Страхотна работа под напрежение! Дали от лоша организация и планиране или от други фактори, за най-важните поводи все не ми остава достатъчно време... Но ти си се справила супер! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Разбира се, можеше и по-добре, но понякога човек така се отнася, че съвсем си забравя задачите... :))

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover