петък, 21 юни 2013 г.

картичка # рожден ден # лято и сладоледи разни

Оня ден. Беше два и нещо следобед - достатъчна жега, за да няма пукнат човек по тротоарите, обаче аз с бодра крачка излезнах с идеята да хапна сладолед. Награбих и картичката, която спретнах за татко - ще я снимам. Докато вървях и се оглеждах за подходящо местенце съзрях малко дръвче и с удоволствие реших да ползвам сянката му. Има си и пейка до него - идеално! Направих известно количество кадри, така че можех да се отправя за сладоледа. Е, в последствие констатирах, че краката ми присъстват на половината снимки, което директно ги прати в кошчето - все пак джапанки в обща композиция с картичка не е особено естетично ...
Опитите на внука да напише кратко пожелание на дядо си. Редичката цифри повече прилича на ЕГН, но всъщност някои от "нулите" не са нули, а просто огромни нулоподобни точки.
И тъй като вече е петък (нааай-после!), 5 часа, е добре да се отправям към 5-ти коловоз, че иначе съвсем ще укъснея за празненството!
.... и как особено приятно петъка съвпада с началото на лятото (мда, само липсва морето)

4 коментара:

  1. Да ви е жив и здрав дядото :))! Много ми харесва лекия ти хумор. А детето с точките може малко да се е попрепънало, но пък я-то е безупречно. Картичката ти е много шик, много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Славинка! Ползотворен ден от мен!

      Изтриване
  2. Браво! Успял е да събере пожеланието! Сладур! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :)))) да, имаше вероятност да е картичка със няколко вътрешни страници :)

      Изтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover