неделя, 24 март 2013 г.

Тилда - къпеща се, втора


След средно голямата липса, се завръщам!
Та, моят сестрич си поръча тилда. И аз правя, разбира се - избрах да спретна тази закръглена леля, която всъщност вече веднъж съм я оттренирала, тоест, би трябвало да я направя с лекота. Не ми се рискуваше с непозната кройка и това беше една от причините да избера "къпещата се". Другата причина - ами, просто е доста по-различна от обичайните анорексични модели и ме забавлява с визията си.
А сега да се оплача ...от себе си - неимоверно ме е яд на избора на плат за бански - къде съм спала като съм рязала точно от този светъл десен, не знам. Поне тялото да бях направила "препечено" от някакъв по-тъмен цвят на бежовото. Ама - нА - контрастът между бански и крака почти никакъв го няма. Издъних се, но късно е вече. За да пооправя минимално положението, поне плувната шапка направих ярка.
Нямах особена възможност за снимки, за суетене около бекграунда и т. н. и успях само 3 да направя. Сега виждам, че не са особено задоволителни, но понякога така се получава...


4 коментара:

  1. Много си я харесвам хич не се кахъри , определено този цвят ми носи душевно спокойствие ако реша мога да си я изпека с малко кафенце!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. ами, да, всъщност, това не е кукла за игра и може да й удариш един солариум, ако решиш :):)

    ОтговорИзтриване
  3. Жестока е! Много ми харесва тази лелка:) такава пухкава и миличка...не се кахъри за банския, много си е добре. А шапката е номер 1! Трябва и аз някой път да пробвам Тилда:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Тони! :) Не успях аз да я снимам като хората и да й се види цялата "пухкавост", но нищо. Пробвай, никак не са сложни и да покажеш резултата :)

      Изтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover