вторник, 9 април 2013 г.

Гъбките :))

Ето, спазих си обещанието от вчера и предоставям близък план на мухоморчиците (поне на такива ми приличат). Тази сутрин, като слезнахме от автобуса, въпреки че традиционно нямам никакво излишно време, набързо прибягах до градинката с гъбките, крадешком нахлух в тревата, опитвайки се да не нанасям щети и снимах творенията на някоя креативна душа. Изненадите не свършиха, защото в тревата се криеха и още гъбки - бяха направени и такива, във фаза на току-що подаващи се пънчета от почвата, но наистина времето ме притискаше и не  успях да ги снимам, а и не ми се искаше да се застоявам прекалено, че рискувах от някоя тераса да излезе госпожа (примерно) и да дири обяснение що ща рано сутрин в блоковата им собственост.
Съвсем на готово предоставям идеята за тази нискобюджетна декорация, върху която се е трудил някой друг. Но надявам се, ако по някакво свръх голямо стечение на обстоятелства, авторът попадне на моите снимки за неговите гъби, да няма против това.

3 коментара:

  1. Оооо , много ти благодаря , че си изпълни обещанието !
    а идеята ... страхотна !Искрено се радвам на всякакви креативни хора и идеи .

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни са! Ако не е тайна, къде точно се намира този блок? Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  3. Да, това си е абсолютен пример как с малко средства може да постигне добър резултат. А от далеч, уверявам ви, че приличат на "купешките" градински статуйки. Дори в първия момент се изумих, че някой е сложил такива в незаградено пространство, докато не видях всъщност, че са хенд-мейд.
    Иначе, Стеф, блока е в Смирненски, близо до обръщалото на автобуси 37, 12, 29 (прекосяваме половината град, за да се заведем на градина, но за сметка на това откривам мн. интересни неща :)
    Хубав ден и на двечките :)!!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover