петък, 19 април 2013 г.

картинка

                                А. само с моливи                                               Б. + флумастери

Предупреждавам, факирите по картички, да не гледат ... и да не се смеят. Картичките не са ми основен интерес (разбира се, разглеждам с възхита и удоволствие творенията в тази област), но и на мен понякога ми се оцветява, което рядко се случва, но все пак се случва. Всъщност, като се сетя, доста картинки от детските книжки за оцветяване съм отметнала (доброзорно), но сега за пръв път разпечатвам картинка (печат), която да е за мое ползване. Харесах си нещо, което да сложа върху корицата на класьора ми с рецепти, който иначе има силен сухарски вид, но предпочетох да е устойчив на суровите готварски условия (за това и всяка рецепта е сложена в джобче). 
Нямам специални рисувателни средства и когато ми се рисува ползвам дидковите принадлежности. Докато вечерята се готвеше, направих бърза ревизия кои от моливите са за острене и кои флумастери изхабени. Така, де, важно е да се съвместяват нещата.

4 коментара:

  1. Оригинална идея, аз с правенето на картички съм на вие, но ти си се справила чудесно. Загледах се в снимката с класьора и съм впечатлена колко са ти подредени рецептите, взимам си пример ... Лек и приятен уикенд :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно се е получила картинката, а с нея и тефтера доста се е освежил! :)

    ОтговорИзтриване
  3. измежду манджите стават най- хубавите творби!!!:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много релаксиращо действа м/у другото :))) Подхванала съм и други картинки - определено е пристрастяващо хмх, хмх. Ще залитам към картичките, усещам :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover