вторник, 2 април 2013 г.

Ключодържател

Отдавна исках да си взема тексителен маркер, който последно ми затрябва покрай правенето на мартеници, но така и не успях тогава да се снабдя. Е, указа се, че почти под носа ми кротко си съществува магазинче с бързо запомнящото име "Кламер" (съвсем близко до кръстовището на улиците "Руски" и "Гладстон" на Пловдив) с арт-материали - за картички, декупаж и другите модерни хобита. Та, веднага след като разбрах, че разполагат с текстилни маркери, си взех един за проба. За моя жалост нямаше от най-тънките и по-късно съмненията ми се затвърдиха - дребни и фини рисунки не е възможно да се получат добре с широчина на маркера от 5 мм. Всъщност това се вижда и от пробата, която по-късно се превърна в ключодържател. 
Сега ме сърбят краката отново да се поразходя и поразгледам магазинчето ...

6 коментара:

  1. Обаче пък , ключодържателят е станал много сладък :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хе-хе, благодаря ти, Юле! Дожаля ми да изхвърлям парченцето с рисунката, плюшкина му работа, и така се "роди" ключодържателя.

      Изтриване
  2. Страшно ми хареса! Много свеж! А това "Руски" и "Гладстон" в Пловдив ли са! Усмивки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Стеф! Да, става реч точно за Пловдив, ама нали аз си знам и не съм се пояснила (ще го допълня). Ако си на кръстовището с лице към центр. поща (изток), първата в дясно, после пак първата вдясно - има няма 1 минута от сфетофара и си там :)

      Изтриване
  3. много чаровен е станал печатът въпреки дебелината, този твой прекрасен проект ми даде идея как да си направя етикети!!!

    ОтговорИзтриване
  4. хе-хе, да - идеалeн вариант е за етикетчета! Става за надписване на дрехи за градината, значки, разни меки играчки и още куп неща...

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че отдели от твоето време! Ще те очаквам отново!

Pin It button on image hover